Dragi copii si dragi parinti,

Pe noi ne-a creat o Zana Buna, venita din Povesti si care ne-a harazit sa avem in grija: creativitatea, imaginatia si fantezia celor mici, invatarea prin joc, cat si petrecerile micutilor.


Suntem exact acolo unde ne chemi ori te chemam noi pe tine sa fii personajul principal in Povestile create de specialistii nostri, sa reciti poezia "Fulguletul de nea", chiar tu, micutule fulg de nea ...


Zana ne-a dat in grija sa aducem idei parintilor si educatorilor, despre cum sa stimuleze copii spre invatare - prin joc si creativitate - cum sa asigure dezvoltarea armonioasa a micutilor, stimulandu-le capacitatea de asociere.


Avem rolul sa va oferim amintiri de neuitat, activitati memorabile, pe care sa le desfasurati impreuna ...


Este zi de Sarbatoare sau pur si simplu doriti ceva inedit si personalizat? Este ziua micutului dvs? Aveti ca invitati speciali cativa copilasi ... ?


Atunci, alaturi de copilul dvs, acestia ar putea fi eroii unei minunate Povesti de Craciun, de impodobire Bradut, de construire Om de Zapada ... da-ne de veste si va ajutam cu mult drag!


Va sprijin cu IDEI personalizate, cu COSTUME minunate, cu mascote, cu accesorii pe masura ... dar si povestioare, cantecele, poezii ... caci noi avem de la Zana cea Buna multe, multe bucurii pentru cei mai cuminti copii ...


Aripi sa zbor este exact ceea ce au nevoie copii ... ei au propriul bagaj de cunostinte, iar cand cei mari le mai dau si ARIPI, cu siguranta isi vor lua ZBORUL spre culmi inalte si nebanuite ...


Ne gasesti pe adresa de email: office@aripisazbor.ro, non-stop, 7 zile din 7, 24 h din 24, exact ca in povesti, sau la numarul de telefon 0740 13 79 44Va pupa pe ochisori, cu multa grija, Zana cea Buna!!